Beleef het Varend Corso vanaf het water

Vrijdag 3 juli komt het Varend Corso naar Vlaardingen. De vloot vertrekt die dag om 13.00 uur vanuit Maassluis en vaart via Vlaardingen naar Schipluiden, waar om ca. 18.00 uur een pauze wordt ingelast. In Vlaardingen is een keerpunt ingesteld, zodat de Vlaardingse bezoekers de vloot twee keer kunnen aanschouwen.

Op de eerste rang

Ook de Vlaardingse Fluisterboot ´Andante´ kiest die dag het ruime sop. Niet met de bedoeling om deel te nemen aan het Varend Corso maar wel om een mooie plek te zoeken op het water, zodat meevarende gasten optimaal van al de langsvarende pracht vanuit het Westland kunnen genieten.

Deze vaart gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Er kunnen die dag 30 gasten mee. Wilt u meevaren, reserveer dan tijdig!

Vertrektijd

De ´Andante´ vertrekt vrijdagmiddag 3 juli om 13.00 uur vanaf de kade bij Polderpoort. De schipper brengt u daarna naar een mooie plek langs de Vlaardingse Vaart waar op tijd zal worden afgemeerd. Eenmaal afgemeerd kunt u in alle rust van het kleurrijke voorbijvarende corso genieten. Zodra de Vlaardingse Vaart weer wordt vrijgegeven, vaart de 'Andante' terug richting Polderpoort. Naar verwachting zijn we tussen 16.00 en 16.30 uur weer terug.

Tarieven

Kaartjes voor deze bijzondere Corso-vaart kosten € 15,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 10,00. Deze prijs is inclusief koffie/thee en een drankje.

 

LET OP!

Deze afvaart is GEANNULEERD.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.