Hartelijk welkom..

Corona-update zomer 2021

Sinds de herstart van onze reguliere afvaarten hanteren wij voor onze gasten aan boort van de ‘ANDANTE’ de corona-maatregelen zoals deze op dit moment gelden.

Dit houdt onder andere in goede ventilatie tijdens het varen en een maximum aantal meevarenden van 20 personen. Bij dit aantal is de 1,5 meter maatregel aan boord te garanderen.

 - - -

In de lente krijgt iedereen weer de kriebels om er op uit te trekken. Steden bieden volop recreatiemogelijkheden, maar een rustig en authentiek stuk natuur is in de randstad lastiger te vinden.


Gelukkig is er het “kleine groene hart”, een prachtig gebied waarvoor de natuurliefhebber uit de randstad niet ver hoeft te reizen. Dit groene gebied, de Vlietlanden, strekt zich grofweg uit van Den Haag tot Rotterdam en van Delft tot het gebied Nieuwe Waterweg-Noord met de steden Vlaardingen, Maassluis en Schiedam.

Om maximaal van deze mooie natuur dicht bij huis te kunnen genieten, organiseert de Stichting Rondvaarten Vlaardingen en Vlietlanden van april tot en met oktober ca. anderhalf uur durende rondvaarten in een deel van dit prachtige natuurgebied; de Vlietlanden. Afvaarten zijn er op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag. Zie Afvaarten voor verdere details.

De rondvaarten met de elektrisch aangedreven fluisterboot “ANDANTE” maken een bezoek aan Midden-Delfland meer dan waard. Onze meevarende gids vertelt u over de unieke flora en fauna op het veen en legt uit hoe het fraaie polderlandschap is ontstaan.

Meevaren kan op individuele basis tijdens de reguliere afvaarten op zaterdag, zondag en woensdag. Buiten deze dagen kunt u de "Andante" ook boeken voor bijvoorbeeld groepsvaarten. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de VVV (Vlaardingen). En verder organiseren wij aantrekkelijke groepssrrangementen op en aan het water.

- - -

Wilt u tijdig geïnformeerd worden over over onze activiteiten? Meld u dan nu aan voor onze (gratis) nieuwsbrief.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- - -

 

Het weer in..

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.