Groepsarrangementen

Op zoek naar een leuk groepsuitje? U kunt op alle dagen en op een zelf gekozen tijdstip de Andante afhuren voor een mooie en onvergetelijke rondvaart met familie, vrienden en/of collega’s. Wat is er mooier dan oma op haar verjaardag eens extra te verwennen, of de gasten van uw huwelijksdag te verrassen met een vaartocht door de Vlietlanden, of de werknemers van uw organisatie te trakteren op een groepsuitje met een uitgebreid verwenprogramma?


De kosten voor het huren van de boot, met schipper en gids, bedragen € 280,- incl. BTW. Een vaart duurt tussen de 1,5 en 2 uur. Maar tegen een extra vergoeding van € 50,- per uur kunt u zo lang varen als u wilt.


Het is eventueel mogelijk om de Andante op de tijdstippen van de reguliere woensdag- zaterdag- en zondagvaarten, exclusief af te huren voor uw gezelschap. 


Groepsarrangementen met een uitgebreid programma stellen wij, in samenwerking met onze Onze partners, graag op maat voor u samen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.