Afvaarten

  • Rondvaarten worden georganiseerd van het voorjaar tot november. Van april t/m begin oktober zijn er reguliere vaarten op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 13.30 uur. Daarnaast kan de Andante gedurende het gehele vaarseizoen worden ingezet voor alle denkbare arrangementen.
  • De ANDANTE vertrekt vanaf de kade tegenover het Vlaardingse sport- en leisurecentrum "Polderpoort" aan de Watersportweg 11 (Broekpolder) te Vlaardingen
  • Polderpoort heeft een ruim en gratis parkeerterrein voor auto's en autobussen. (Zie Vertrekpunt)


Kaartjes reserveren
(online, e-mail of antwoordapparaat)

Het is aan te bevelen tijdig kaartjes te reserveren. Dit kan online via de button Kaartjes reserveren.

Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in uw bericht a.u.b. wanneer u wilt meevaren (dag, datum en tijdstip) en met hoeveel personen. Indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn, krijgt u hiervan zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail.

Tenslotte kunt u ( op vaardagen tijdens vaarseizoen) bellen naar ons antwoordapparaat via tel. (06) 51 35 51 42. Bij geen gehoor, geef (indien beschikbaar) uw e-mailadres door, de dag, datum en tijdstip waarop u wilt meevaren en met hoeveel personen. Indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn, krijgt u hiervan zo spoedig mogelijk een bevestiging. 

 

Individueel

Wilt u individueel mee met een rondvaart dan kan dat op zaterdag  zondag en woensdagmiddag om 13.30 uur vanaf het vertrekpunt, de kade tegenover "Polderpoort" aan de Watersportweg 11 (Broekpolder) te Vlaardingen.

Onze elektrisch aangedreven fluisterboot de ANDANTE brengt u gedurende een ca. anderhalf uur durende tocht naar de fraaiste plekjes in de Vlietlanden. U komt daarbij op plaatsen waar u waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tevens vertelt onze meevarende gids u op onderhoudende wijze over de unieke flora en fauna op het veen en geeft hij uitleg over hoe het mooie polderlandschap is ontstaan.
 

Groepen

Voor groepen is het mogelijk de fluisterboot af te huren. U kunt dan varen op een door u zelf gekozen tijdstip behoudens tijdens de individuele vaarten.

Een paar voorbeelden van groepsboekingen die eerder met de ANDANTE zijn uitgevoerd:

  • Bridgen aan boord, een mooie afsluiting van de competitie met een drive op het water
  • Een vaartocht met je wordfeud vrienden. Aan boord een spelletje scrabble met en hapje en een drankje
  • Borrelen met je bedrijf, afdeling en vriendengroep aan boord met een hapje en drankje
  • Vergaderen zonder stress op het altijd kalme water van de vlaardingse vaart. De oplossing voor een snelle en juiste besluitvorming
  • Je verjaardag net even anders vieren, met de boot naar het Jachthuis of Uitspanning Vlietzicht voor een borrel, maaltijd of gewoon koffie met appeltaart

Of heeft u zelf nog een ander idee? Voor Groepsboekingen en informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Citymarketing Vlaardingen (www.vlaardingendoen.nl).

Arrangementen met een uitgebreid programma worden, op aanvraag, voor u op maat gemaakt. We hebben een aantal ideeën voor u op een rijtje gezet. Zie Arrangementen Ideeën. Ook organiseren we regelmatig speciale afvaarten (Bijv. afvaarten met Natuurmonumenten).

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.