Vlaardingse Fluisterboot

Corona-maatregelen

Update: vrijdag 26 juni

 

Geachte bezoeker van de Vlaardingse Fluisterboot,

De vrijwilligers van De Andante staan te popelen om weer uit te varen. De 1,5 meter maatregeel maakt het echter op dit moment niet mogelijk u conform de RIVM-richtlijnen te ontvangen. De indeling van onze overdekte boot maakt het vrijwel onmogelijk om onze gasten op verantwoorde te vervoeren.

Als vrijwilligers betreuren wij deze situatie zeer, wij hadden u heel graag aan boord van de Andante willen ontvangen. Zeker met het huidige prachtige weer.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hopen dat er weer snel toestemming is uit te varen.

  

Update mei

Met de ingrijpende maatregelen die door de overheid zijn ingesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken, is Nederland in een ongekende situatie beland.

Ook wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen het beleid van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze gasten en vrijwilligers heeft de hoogste prioriteit.

Onze vaarten worden vooralsnog tot 1 september gecanceld. De molentocht van zaterdag 12 september gaat zoals het er nu naar uit ziet WEL door.


Alternatieven

Dat de Andante even niet kan varen, betekent niet dat u niet op andere wijze van ons mooie gebied kunt genieten. Neem eens een kijkje op de website www.puuurmiddendelfland.nl en laat u inspireren door het vele moois dat dit gebied u te bieden heeft.

 

Via deze website houden we u van de verdere ontwikkelingen op de hoogte.

 

Met dank voor uw begrip,

 

Bestuur Vlaardingse Fluisterboot

 

Verder naar website

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.