Vlaardingse Fluisterboot

Geachte bezoeker van de Vlaardingse Fluisterboot,

 

Corona-maatregelen

 

Update: woensdag 5 mei 2021

De nog altijd geldende maatregelen van de overheid genomen in de strijd tegen het coronavirus maken dat het De Antante op dit moment helaas nog steeds niet is toegestaan om onze reguliere afvaarten op woensdag, zaterdag en zondag te hervatten.

De onlangs aangekondigde versoepelingen maken echter wel mogelijk om met besloten groepen te gaan varen. Deze groepen mogen uit maximaal 20 personen bestaan.

Wilt u dus varen met uw eigen, besloten groep, dan kunt u voor deze groepsarrangementen contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zodra er wat meer duidelijkheid is, zullen wij u ook op deze plek nader informeren. 

 

U kunt zich ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hiermee houden wij u dan ook per e-mail op de hoogte.

 

Hartelijk dank voor uw begrip,

 

Bestuur en vrijwilligers Vlaardingse Fluisterboot

 

Verder naar website

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.